22.10.13

Zevende editie Rolling Stones Fandag in Knokke-Heist

Op zondag 10 november vindt vanaf 14 uur in Café Ravelingen (De Vrierestraat 51 in Heist) de zevende editie van de Rolling Stones Fandag plaats. U kunt er gratis terecht om te genieten van de Rolling Stones markt, een DVD-voorstelling op groot scherm met het concert van The Rolling Stones in Hyde Park en de Stones DJ.
Betalende optredens
Vanaf 16 uur kunt u ook genieten van een betalend optreden van Ben Waters (beste Boogiewoogie artiest uit het Verenigd Koninkrijk) en om 19 uur van Zorro’s Dirty Sister (lokale band uit Knokke-Heist). Tickets voor dit concert kosten 5 euro in voorverkoop (Café Albatros of bij leden van Heist Events) en 7 euro aan de deur.
Was het nu 70, 80, 90 of 2000?
De Rolling Stones Fandag loopt rechtstreeks over in het evenement “Was het nu 70, 80, 90 of 2000?”. Het eerste concert is zelfs gelijklopend aan het laatste van de fandag: om 19 uur wordt de avond dus afgetrapt door Zorro’s Dirty Sister. Daarna is om 20.30 uur de beurt aan bandleden van The Scabs: Willy Willy en Guy Swinnen. Om 23 uur sluit de puike AC/DC-coverband Iese Daase de optredens af. Tussendoor en na de optredens maakt DJ D Double D de aanwezigen warm voor de muziek uit de voorbije decennia. 
Tickets kosten 5 euro in voorverkoop (Café Albatros of bij leden van Heist Events) en 7 euro aan de deur