21.10.13

Vrijdag Après-ski fuif in Knokke-Heist

Op vrijdag 25 oktober  wordt in Zaal Ravelingen te Heist de 15de editie van de Après-ski fuif gehouden. Deze grote carnavalfuif is ten voordele van Zaalvoetbalclub Albatros. De jubileumeditie van het evenement wordt dit keer extra luister bijgezet door optredens van Jettie Pallettie en de Alpenzusjes. 
Jettie Pallettie behoort in Nederland tot de grootste schlager en carnavalartiesten en veroverde de Nederlandse hitlijsten met carnavalskrakers zoals "Ik zit in een cafeetje", "Herman" en "Sleetje Rijden". Ook in België is ze razend populair en kan ze rekenen op een grote fanbase die haar trouw overal volgen. De Alpenzusjes zijn gekend van verschillende carnavalshits die ze succesvol in een nieuw jasje steken zoals "Kontebonke", "De Jungledans", "Voor / Achter" en "Hutje op de hei"
Twee weken later wordt in Heist op 11/11 het officiële startschot gegeven voor het nieuwe carnavalseizoen, maar de Après-ski fuif  is zoals elk jaar een opwarmer van formaat.

De deuren gaan open omstreeks 20u30, Studio Enjoy komt eerst aan de beurt. Sneeuwkanonnen, Apres-Ski tentjes en Cocktailbars zorgen voor dat typische Apres-Ski gevoel. Wie verkleed komt als Jettie of als een Alpenzusje staat een verrassing te wachten! Ook het razend populiare streekbier "Paljas" zal van 't vat te verkrijgen zijn! 
Voorverkoop in Frituur De Ster, Café Tussen Land en Zee, Café De Albatros, The Sailor en Jann Ric. Vergeet alvast jullie "klakker" niet! Afterparty bij Zwoane in Café Albatros tot in de late uurtjes!