23.10.13

Nieuwe Thuiszorgwinkel van CM in Knokke-Heist

In november opent NV Thuiszorgwinkel West-Vlaanderen haar deuren op de Natiënlaan in Knokke. Ilse Dendooven, de winkelverantwoordelijke, en Ann-Sophie Stroo, de winkelmedewerker, maken u er wegwijs in het ruime aanbod hulpmiddelen die helpen bij dagelijkse handelingen, bij verzorging of revalidatie, bij werk of hobby. Op zaterdag 14 december 2013 is er bovendien een opendeurdag: dan vinden er tal van acties plaats in de Thuiszorgwinkel.
Vlot bereikbaar én eigen parking
Mensen uit de regio Knokke waren tot voor kort aangewezen op de Thuiszorgwinkel Brugge. Ilse Dendooven: “Ons nieuwe filiaal in de Natiënlaan zorgt ervoor dat onze hulpmiddelen vlotter beschikbaar zijn voor wie in de regio van Knokke woont. De winkel is vlot bereikbaar en heeft een eigen parking. Nog een groot voordeel is dat de winkel schuin tegenover het nieuwe ziekenhuis AZ Zeno gelegen is.”
Verhogen van levenskwaliteit
De Thuiszorgwinkel biedt een artikelenaanbod rond zorg en comfort dat de levenskwaliteit van de mensen verhoogt. Dat kan gaan van een loophulp tot de complete inrichting van een ziekenkamer en aanpassingen in en rondom de woning. “Bovendien kan de klant hier altijd rekenen op professioneel advies, want wij zijn medisch geschoold en stellen steeds oplossingen op maat voor. Op die manier maken we het dagelijkse leven voor zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger een stuk makkelijker en comfortabeler.” 
Verschillende disciplines
Maak kennis met de verschillende diensten van de Thuiszorgwinkel Knokke-Heist. Wekelijks is er een bandagiste aanwezig die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met stoma, borstprothesen en steunzolen. Voor bandages en braces kunt u terecht bij de orthopedisch verstrekker. In het hoorcentrum krijgt u een gratis hoortest aangeboden. U vindt hier immers een uitgebreid gamma hoortoestellen van verschillende merken voor elk budget. Er worden ook oordopjes op maat gemaakt voor een kwaliteitsvolle lawaaibescherming. Voor deze dienstverleningen wordt graag op afspraak gewerkt. Daarnaast vinden slechthorenden hier ook heel wat hulpmiddelen zoals hoofdtelefoons voor tv, wekkers met een tril- of flitssysteem en telefoons met extra versterking.
Weer op weg
Maatwerk is een van de sterke troeven van de Thuiszorgwinkel. Onder meer braces, rolwagens of elektrische sta-op-zetels worden perfect afgestemd op de behoeften van de klant. Bedden kunnen eveneens op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld voor wie nood heeft aan een breder bed. In het atelier voert men ook laswerk uit om fietsen de juiste afmetingen te geven. Rollend materieel is trouwens een van de sterkhouders uit het aanbod met onder meer een mooie selectie tandems, plateaufietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters en duofietsen die een heel hoog zitcomfort bieden. De Thuiszorgwinkel helpt u alvast op weg.
Babyartikelen
In de nieuwe winkel in Knokke-Heist vindt u ook heel wat zwangerschaps- en babyartikelen rond zorg, zoals borstcompressen, een babyrelax, een fietskar of maaltijdsets. CM-leden genieten bij de geboorte van hun kindje immers een voordeel van 260 euro cash of 350 euro aan artikelen uit de Thuiszorgwinkel. In de uitleendienst vinden kersverse ouders ook een borstpomp of een babyweegschaal.
Openingsuren

De Thuiszorgwinkel in de Natiënlaan 173 is open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag open van 9.30 uur tot 12.15 uur. Plaats uw wagen op de eigen parking via de inrit naast de winkel of in de Natiënlaan zelf.