19.2.14

De Kriebel slaat haar vleugels uit

Christel ‘De Kriebel’ Bedert uit Knokke-Heist slaat verder haar vleugels uit. De freelance schrijfster voor Tam-Tam, De Streekkrant, De Zondag en Knokke Actueel, kriebelaarster en aspirant  cabaret speelster heeft een nieuwe blog uit. 

Na de kriebelcolums (www.christelbedert.be) en de reiskriebels (http://dekriebelopreis.wordpress.com  ) zijn er nu de kriebelportretten (http://kriebelportretten.wordpress.com).  De columns en reiskriebels waren tot nu toe goed voor bijna 100.000 hits, een mijlpaal. De Kriebelcolumns zijn ondertussen ook wekelijks te lezen afwisselend in Tam-Tam Knokke-Heist en De Streekkrant Brugge-Oostkust. De reiskriebels zijn een mix van reisweetjes, kampeerervaringen, reisverslagen op zijn Kriebels. Ook regio-info, b&b tips, eetgelegenheden komen aan bod geïllustreerd met uitgebreide fotoreeksen. Een selectie reisreportages verscheen in beknopte vorm in De Zondag of de Krant van West-Vlaanderen, zo onder meer de reportages over Tsjechië, Benidorm, Rome, Kent, Le Touquet, L’Aveyron en het Hart van Europa.
Met de portretten vult Kriebel Christel een hiaat in onze multimedia gegeven op. Ze maakt plaats voor slow reading en diepte interviews, tekent portretten met woorden, over bekende en minder bekende mensen, mensen zoals u en ik, en andere. Sommige portretten werden in de geschreven media al geheel of gedeeltelijk gepubliceerd, andere zijn gloednieuw materiaal. Sommige zijn solocreaties, voor andere werkt Christel samen met collega-auteurs en fotografen.
De drie blogs worden gecoördineerd en zijn te volgen via communicatieadviesbureau www.communicatiesprong.be . Voor advertentiemogelijkheden of samenwerkingsverbanden of een portret over uw persoon, bedrijf of kantoor, uw regio, restaurant, hotel of b&b mail naar info@communicatiesprong.be.
volg via twitter


Vijfde Blue&White party op 26 april 2014

Goed nieuws voor de fans van de Blue&White party. Er is een vijfde editie in de maak. Die zal plaatsvinden op zaterdag 26 april 2014. Organisatoren Cathy Swinnen, Christel Bedert, Peter Demuynck en Yves Merlevede beloven ook dit jaar een spetterend feest te brengen. 
“Onze ingrediënten blijven dezelfde, een receptie met hapjes, gevolgd door een party met DJ Nicolas Decoster waarbij we met zijn allen ongegeneerd de beentjes kunnen uitslaan.” Maar het Blue&White-team heeft uiteraard ook enkele nieuwigheden voor ons in petto. “Gloednieuw wordt onze locatie. De Blue&White verhuist naar feestzaal 't Verzet op het Sportoase-domein. Onze zaal wordt groter, we krijgen een loungehoek waardoor het cosy blijft en er zal parking zijn.” 
Opbrengst van de party gaat naar de inrichting met een zachte bevloering van activiteitenruimte Het Kraaiennest van BC Spermalie in Brugge. “Wij hebben het onze ‘knuffelvloer’ genoemd. Doelstelling is kinderen en jongeren met complexe, meervoudige beperkingen en doofblinde kinderen, een bewegingsruimte te geven waarin ze veilig en vrij kunnen bewegen.”, aldus Luc Merlevede, broer van Blue & White mede-organisator Yves is opvoeder in Spermalie. 
Vorig jaar schonk Blue&White 4000 euro aan ngo Flame. Die hebben ondertussen de goedkeuring voor de bouw van hun brandwondenziekenhuis binnen en vertrekken heel binnenkort naar Burkina Faso voor de eerste spadesteek van het project. 
Tickets voor de Blue&White party zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 22 februari 2014.
Info, reservaties, sponsoring via onze gloednieuwe websitewww.blueandwhiteparty.be.

(foto Freddy Lamote)