20.10.13

Jungle is Massive bij ‘t Verzet

Op vrijdag 15 november verandert Feestzaal 't Verzet in Knokke-Heist in een drum & bass Jungle. Jeugdraad Knokke-Heist organiseert voor de derde keer een drum & bass event. Na 2 succesvolle edities van Jungle Bells, werd er lichtjes aan het concept gesleuteld en gekozen om verder te gaan onder de naam “Jungle is Massive”. De traditie om enkele top dj’s naar Knokke-Heist te halen bleef wel behouden. Met Feint en Chords staan alvast 2 grote kleppers op de affiche. 
Britse top Dj’s
Drumsound and Bassline Smith (UK), Dj Tito, Foxy lady & Mc Elvee, het zijn maar enkele mooie namen die de voorbije 2 jaar op de affiche van Jungle Bells prijkten. Jungle is Massive is de derde editie van het drum & bass event en met onder andere Feint en Chords (UK) zakken opnieuw enkele Britse top dj’s naar Knokke-Heist af. 
Chords en Feint
Chords, afkomstig uit Zuid Londen, is eigenlijk van opleiding klassiek pianist. In zijn vroege jaren experimenteerde hij er lustig op los en liet hij zich zowel inspireren door invloeden uit de rijke jazz- en funkcollectie van zijn vader als door de jungle- en garagemuziek van zijn broer. Chords brengt een unieke sound en zoekt steeds de balans tussen muzikaliteit en drum & bass. Hij werkte al samen met enkele van de grootste namen uit de drum & bass scene en zijn nummer ‘Radio’ stond ook op de Essential Mix (BBC Radio 1) van niemand minder dan Netsky. 
Feint is een van de grootste, meest getalenteerde en meest geliefde liquid drum and bass namen van het moment. De nog piepjonge Brit (19 jaar) wordt met meer dan 30 000 fans op facebook en over de 70 000 fans op YouTube stilaan een vaste waarde in de drum and bass wereld. Hij zal op 15 november zijn uitzonderlijke muzikaal talent tonen in zaal ‘t Verzet. 
Daarnaast krijgen ook lokale talenten een podium op Jungle is Massive. Ondaxo, Snap-ah en Sorted Seizur vervolledigen de affiche. 

Tickets: Vvk – 8 EUR (Jann Ric, ’T Verzet, Jeuddienst, Nightshop Sam), Add – 10 EUR