16.9.13

Verleng je vakantie

Kinderen en jongeren kunnen hun vakantie verlengen door in te schrijven voor de Kinder- en Jeugdjury van Knokke-Heist. Lezen is namelijk vakantie in je hoofd. Ontdek nieuwe landen, beleef wilde avonturen of neem een duik in de tijd. Met het lezen van boeken kruip je in het lichaam van de boekenfiguren en ben je altijd op reis… en dus op vakantie! Wie graag een permanent vakantiegevoel wenst, maakt zich best lid van de Kinder-en Jeugdjury (KJV). De (KJV) is de jeugdigste, grootste en leukste leesclub van het land voor al wie tussen 4 en 16 jaar is. 
Je maakt er kennis met boeken waar prachtige prenten en zinnen in staan. En je mag er je eigen oordeel over geven. Van oktober tot maart kom je 1 maal per maand samen in de bibliotheek. Als jurylid lees je 10 geselecteerde, verrassende en recente boeken. 
Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je een brief met informatie en een uitnodiging voor de start op zondag 22 september. Inschrijven kan bij bibliotheek Scharpoord tel. 050/630 400 of via e-mail naar ann.foulon@knokke-heist.be.


Meer informatie kun je ook vinden op www.kjv.be.