20.9.13

Musical Beauty and the Beast door Milo

Al vijf jaar brengt de Musicalgroep Milo in Knokke-Heist eigen en bestaande musicals op de planken in Scharpoord. Zo kon het publiek al genieten van prachtige producties zoals ' Het uur Nul', en Tim Rice & Elton John's AIDA. Toch is Milo nog lang niet uitgezongen. Meer zelfs: ze gaan steeds nieuwe uitdagingen aan en proberen elk jaar hun grenzen te verleggen. De te overwinnen opdracht die ze zichzelf dit jaar hebben gegeven is dan ook niet van de minste. Het meeslepende verhaal van Beauty and the beast als amateurgroep op de planken krijgen. Je kunt deze enthousiaste groep nog aan het werk zien op vrijdag 20 (vanavond) en zaterdag 21 september om 20 uur en op zondag 22 september om 14.30 uur in het Cultuurcentrum. 
Sinds oktober vorig jaar is deze sterke bende volop aan het repeteren met een cast van niet minder dan 46 getalenteerde kinderen, jongeren en volwassen, waarvan de jongste amper 6 is. Samen overwinnen ze stap voor stap elk moeilijk detail van deze intensieve productie. Dit alles onder begeleiding van een heus 15 koppig live orkest onder begeleiding van dirigent Davy De Smet. Naast de moeilijke zanglijnen en ingewikkelde danspartijen komt er in deze productie een extra wauwfactor bij. Milo zal zijn publiek namelijk verrassen met een waaier aan prachtige kostuums en decors, die voor de gelegenheid worden overgebracht vanuit het buitenland. Alles bij elkaar een ferme kluif voor het creatieve team onder leiding van de zusjes Inge en Lore Dobbelaere.
Musicalgroep Milo is één van de jongerengezelschappen die logistiek en financieel opgevolgd worden door het Cultuurcentrum Knokke-Heist. 

Tickets: 12 EUR – 11 EUR met studenten, leraren- of seniorenkaart – 9 EUR voor Uitpas, CJP en groep +10 personen. Cultuurcentrum Scharpoord, tel. 050 630 430, cc.ticket@knokke-heist