18.9.13

Knokke-Heist Koerst nu vrijdagavond

De derde editie van de dames- en herenkoers Knokke-Heist Koerst vindt dit jaar plaats op 20 september. De start is voorzien om 17.30 uur aan Le Boudin Sauvage. De koers staat enkel open voor inwoners van Knokke-Heist, tenzij de kandidaat-deelnemers van buitenaf aangesloten zijn bij een Knokke-Heistse wieler- of triathlonvereniging. Schrijf u snel in: klik hier.

De koers omvat 12 ronden van 4,4 km voor de heren en 8 ronden voor de dames. De dames starten apart en dat geldt ook voor de deelnemers in de heren +45-categorie. De weersvoorspelling ziet er alvast optimaal uit: geen regen! Het parcours kunt u hier bekijken. De wedstrijd is ongeveer 51 km lang. Wijzigingen aan het parcours zijn nog mogelijk.

De winnaars krijgen een bijzondere wielertrui overhandigd: een turquoise trui voor de winnaar, een grijze trui voor de eerste plaats in de categorie +45, een paarse trui voor de eerste trui, een groene trui voor de snelste ronde, een bolletjestrui voor de beste klimmer en nieuw dit jaar, een blauwe trui voor de eerste Knokke-Heistenaar. Knokke-Heist Koerst is een organisatie van Le Boudin Sauvage en Knokse Bandencentrale.