5.11.13

‘Verrassende ontmoeting’ tussen pianisten

Serviceclub Marnixring Knokke-Heist ‘De Blinckaert’ pakt naar jaarlijkse traditie uit met een concert in de grote zaal van het Casino van Knokke. Dit jaar kunt u tijdens de 37ste editie op zaterdag 7 december om 20 uur de befaamde pianisten Liebrecht Vanbeckevoort en Jef Neve aan het werk zien onder de noemer ‘Verrassende ontmoeting’.  De solisten worden begeleid door het Vlaams-Brabants Symfonie Orkest onder leiding van Rik Ghesquière. Liebrecht Vanbeckevoort brengt u het 2de pianoconcerto van Sergei Rachmaninov en de absolute première van de Ouverture ‘De Blinckaert’ van Jurgen De Pillecyn. Jef Neve verovert uw hart dan weer met zijn eigenste 2de pianoconcerto en de Rhapsody in Blue van George Gershwin. Het concert wordt gevolgd door een receptie in de Magrittezaal. 
Het muzikaal gebeuren van de regionale Knokke-Heistse afdeling van Marnixring Internationaal is sinds jaren uitgegroeid tot een klassieker met aanwezigheid van prominenten en een select publiek. De avond wordt georganiseerd ter ondersteuning van de diverse socioculturele initiatieven van de ring. 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Optiek Dirk Bonte, Dumortierlaan 13 te Knokke-Heist.  Tel. 050/60 80 37 en C.C. Scharpoord, Meerlaan 32 te Knokke – Heist.  Tel. 050/630 430   U kunt ook een VIP-ticket op de kop tikken voor 40 euro in voorverkoop en 50 euro aan de deur. Dit ticket omvat alle dranken tussen 20 u tot het einde van de optredens (omstreeks 1 uur), warme en koude hapjes tussen de optredens en vrije staanplaatsen en de vipzone.