6.11.13

Gratis lezing en internetsessie voor senioren in de bib

Tijdens de Seniorenweek (18 tot 24 november 2013) organiseert de bibliotheek van Knokke-Heist, in samenwerking met de Seniorenraad, een lezing en een internetsessie om de plaatselijke gebruiken, devotie en cultuur extra onder de aandacht te brengen. De Openbare Bibliotheek heeft een ruime boekencollectie, maar weet u dat ook het internet talloze interessante sites heeft met waardevolle cultuurhistorische informatie?  
Om zelf eens uit te proberen welke interessante informatie er allemaal op het internet te vinden is, nodigt de bib u uit op deze kennismaking: 
•          op dinsdag 19 november of woensdag 20 november (een van beide kiezen) een surfsessie naar websites in verband met onze tradities en cultuur (om 10 uur in de leeszaal) 
•          op donderdag 21 november een rondleiding in en achter de schermen van de bibliotheek (om 10 uur in de bibliotheek) 
•          op vrijdag 22 november een lezing van “Waar men gaat langs Vlaamse wegen” door Valentin Degrande.

Deze activiteiten worden u gratis met een drankje aangeboden. Hebt u interesse dan kunt u telefonisch contact opnemen met het personeel van de leeszaal op het volgende nummer: 050 630 407 of via bibliotheek@knokke-heist.be  Reserveren is noodzakelijk.