7.11.13

Eerste SeniorenDenkSportDag

In navolging van Senior Sportief wil de SeniorenDenkSportDag, op maandag 25 november in De Vierbote en de St.-Joris, een ontmoetingsmoment in het leven roepen voor alle senioren die ook hun geest in beweging willen zetten en houden. Op deze dag zijn alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving welkom om op een recreatieve wijze en in een gezellige sfeer samen hun geliefkoosde denksport te beoefenen of met een nieuwe denksport kennis te maken. 
In De Vierbote (De Vrièrestraat 26) kan men van 9.30 tot 12.30 uur deelnemen aan malino en rummikub en van 14 tot 17 uur kan men schaken en scrabble spelen.
In Knokke (St.Jorisstraat 43) kan men van 9.30 tot 12.30 uur schaken en scrabble spelen en van 14 tot 17 uur deelnemen aan malino en rummikub. Iedereen kan zijn programma samenstellen volgens zijn eigen persoonlijke interesse en mogelijkheden. 
Deelname is gratis, inschrijven moet voor 15 november in het Cultuurcentrum of via cc.ticket@knokke-heist.be of T 050 630 430. 

De SeniorenDenkSportDag is een initiatief van de Seniorenadviesraad, in samenwerking met de Schaakclub “Cnoc is Ier”, de Scrabbleclub Ypsilon, Malino en het Cultuurcentrum Knokke-Heist.