11.6.13

RR Interieur nu ook vertegenwoordigd in de Lippenslaan

Sylvie en Rik Ruebens openden zonet een nieuwe interieurszaak in de Lippenslaan te Knokke.. Een historische locatie voor menig  Knokke-Heistenaar, want de tachtigers kwamen ten huize Pyck hun eerste danspassen zetten voor, tijdens en na  W0-II en de zestigers, sleten menige zaterdag- of zondagnamiddag in de aldaar,  nadien gekende,  “Cinema Minerva”.

RR Ruebens  sinds 2000 gevestigd in de Natiënlaan  te Knokke-Heist is specialist  en trendsetter in de hedendaagse Interieurinrichting. Samen met de nieuwe vestiging stellen Sylvie, afkomstig uit Diksmuide en Rik, geboren te Kaprijke ,  momenteel 25  personeelsleden te werk.  Een gans RR-team van binnenhuisarchitecten en ontwerpers staan steeds tot uw dienst. De ruime toonzaal geeft je een goede kijk hoe je op zeer rationele wijze een modern interieur  functioneel , kwalitatief en toch budgetvriendelijk kan inrichten. De stijl van de meubelen  varieert van eigentijds Scandinavisch  naar  puur Italiaans. "Een openbaring voor het oog", aldus Economieraadvoorzitter Anne Vervarcke. En zij kan het weten want heeft jaren ervaring in de branche als zaakvoerster van Vervarcke Interieur.

De Raad voor de Lokale Economie Knokke-Heist, vertegenwoordigd door zoneverantwoordelijken Hilde Van Belleghem (Slagerij Van Dycke) , Dirk Overstraete (Continental Tours) en Voorzitter Anne Vervarcke-Pattyn  mochten het echtpaar Ruebens in de bloemetjes zetten en verwelkomen in hartje Knokke.

RR Ruebens , Lippenslaan 86 , Knokke-Heist  is dagelijks open van 10 tot 18 uur,
‘s zondags van 13 tot 18 uur. Men kan steeds telefonisch een afspraak maken op 050 .622 733.Sluitingsdag : woensdag.

Foto: Danny Jones. Op de foto van links naar rechts D. Overstraete,Voorzitter Anne Vervarcke, Sylvie Ruebens Hilde Van Belleghem