14.6.13

Eindejaarstentoonstelling deKunstAcademie

Zestien laatstejaars van de afdeling Beeld van deKunstAcademie stellen in de Lagunahal hun eindprojecten tentoon. Op die manier breien ze een mooi einde aan een opleiding van vijf jaar onderzoek,  experiment en hard werken. Kom hun werken bewonderen op de opening van de tentoonstelling op vrijdag 21 juni om 19 uur of kom eens langs in de Lagunahal op 22 en 23 juni (tussen 11u en 17u) voor een prachtige staalkaart van de opleidingen die deKunstAcademie in haar aanbod heeft.

Dit eindproject betekent trouwens niet noodzakelijk het einde van hun loopbaan aan de academie! Volgend schooljaar kunnen afgestudeerde leerlingen opnieuw instromen in een andere optie. Nieuw is dat alle leerlingen vanaf september voor schilderkunst, tekenkunst, fotografie en keramiek voortaan ook op zaterdagmorgen in deKunstAcademie terecht kunnen!

Wie ook graag eens werk van de volwassen leerlingen uit de vier eerste jaren te zien krijgt, is van harte welkom in de ateliers van de academie (Van Steenestraat 9) op woensdag 26 juni vanaf 18.30 uur. Wie zelf aan de slag wil en zijn artistieke vaardigheden wil ontwikkelen, kan zich vandaag al inschrijven.