13.6.13

Club Med Zandkastelenwedstrijd in Knokke-Heist

Dat mag je alvast noteren voor woensdag 14 augustus vanaf 14 uur in de River Woods Beach Club. Jaarlijks wordt in Knokke-Zoute de Zandkastelenwedstrijd georganiseerd, een vaste waarde tijdens het vakantieseizoen aan de kust waarbij klein en groot zich helemaal kunnen uitleven. Voor het tweede jaar op rij zet Club Med als hoofdsponsor de schouders onder dit evenement, met de toepasselijke naam Club Med Challenge. Het doel van de meer dan 600 zandkasteelbouwers is om in team een zandkasteel te bouwen dat het langst weerstaat aan de opkomende zee. De opbrengst van de Club Med Challenge Zandkastelenwedstrijd gaat naar het goede doel Smiles.

Zandkastelenwedstrijd: zomerse traditie in Knokke-Heist

Al meer dan 30 jaar lang slaan Brussels Club en River Woods Beach Club jaarlijks de handen in elkaar om de grote Zandkastelenwedstrijd te organiseren in Knokke-Zoute. Dit jaar wordt het evenement voor de tweede keer gesponsord door upscale vakantiespecialist Club Med, vandaar de de toepasselijke naam Club Med Challenge. Op 14 augustus zullen er tijdens de Club Med Challenge Zandkastelenwedstrijd meer dan 600 deelnemers zich in team verenigen om het beste zandkasteel te bouwen. Het kasteel dat het langst weerstaat aan de opkomende zee, wint de Club Med Challenge!

Steun aan goede doel

De opbrengst van de Club Med Challenge Zandkastelenwedstrijd gaat dit jaar integraal naar het goede doel Smiles: Smiles, opgericht in 1999 door Monique Kuborn, is een organisatie die zich inzet voor kinderen besmet met HIV verbonden aan de afdeling Pediatrie in het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel. Dankzij de steun van Smiles wordt tegemoet gekomen aan de noden van deze kinderen, zowel wat de dagelijkse activiteiten betreft als financiële steun voor wetenschappelijk onderzoek en medisch materiaal.  


Inschrijvingen: vanaf 1 augustus aan de River Woods Beach Club