18.10.13

Knokke-Heist in de bres voor Music For Life

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist pakt in december uit met een gecoördineerde Music For Life-campagne. In samenwerking van tal van verenigingen en scholen uit de gemeente, wordt een waaier van acties opgezet, zoals onder meer de verkoop van unieke Music For Life balpennen. Ook het gemeentepersoneel springt in de bres met de verkoop van soep, cakes en pannenkoeken op de markt en een pasta-avond voor het personeel. De opbrengst gaat integraal naar Spel-o-theek De Wip en Mama’s voor Kinderen. 
Bestuur in actie
Voor de balpennenactie riep het bestuur op donderdag 10 oktober het gemeentelijk hulpcomité samen. Dit comité coördineert de acties op het niveau van de volledige gemeente. Op dinsdag 22 oktober zijn alle verenigingen en scholen om 20 uur uitgenodigd voor de startavond van de gemeentelijke Music For Life-actie in het Cultuurcentrum Scharpoord. Springt u mee op de boot? Kom dan zeker langs en licht er uw eigen plannen of concrete acties toe. Heeft u geen inspiratie, maar wil u toch mee in de bres springen? Geen nood, het gemeentebestuur biedt u gratis mooie en unieke balpennen die u kunt verkopen ten voordele van Music For Life. 
De Wip en Mama’s voor Kinderen lichten tijdens die informatieve avond ook toe wat ze precies willen doen met de opbrengst van de actie. Zo zal De Wip het geld onder meer gebruiken voor het vieruurtje, schrijfmateriaal en verjaardagscadeautjes voor de huiswerkklas. Mama’s voor Kinderen wil dan weer voedselpakketten aankopen. 
Personeel in actie
Ook het gemeentepersoneel laat zich niet onbetuigd. Zo kunt u in december op de markt soep, cakes en pannenkoeken kopen op het feestelijke standje van het personeel: op zaterdag 14 december in Knokke (Gemeenteplein), op dinsdag 17 december in Heist (Maes- en Boereboomplein) en op woensdag 18 december in Knokke (Gemeenteplein). De soepactie wordt overigens gesponsord door de lokale beenhouwers van Knokke-Heist.
Tot slot vindt er op 13 december in De Marge nog een pasta-avond plaats voor het personeel van de gemeente. Ook de opbrengst van deze smulavond is integraal ten voordele van Music For Life. 
Doet u mee?
Wilt u met uw vereniging of school deelnemen aan Music For Life? Bevestig dan uw aanwezigheid tijdens de startavond of (indien u niet aanwezig kan zijn) uw medewerking. Dat kan telefonisch via T 050 630 430 (onthaal Cultuurcentrum) of via cc.ticket@knokke-heist.be
Meer info?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met het secretariaat van het Gemeentelijk Hulpcomité op T 050 630 430 en vraag naar An Cattoor of Stephanie Ryckaert.