15.10.13

Benefietavond Never give up brengt 3350 EUR op!

De Benefietavond Never Give up voor Afrika in ’t Verzet in Knokke-Heist was meteen een succes. De avond was georganiseerd in samenwerking met het gemeentebestuur, het Cultuurcentrum, Verdographics en Lakeside Sleep Inn ten voordele van het vrijwilligerswerk van Maaike Desmedt en Nathalie Sneppe. Dankzij zij de aanwezigheid en inzet van heel wat vrienden en sponsoring bedraagt de opbrengst van de benefietavond een slordige 3350 EUR. Maaike vertrekt deze week naar Ghana om 2 maanden vrijwillig te werken in een weeshuis en Natalie trekt dan weer in februari naar Zimbabwe om zich in te zetten voor een revalidatiecentrum daar ter plaatse. 
Het bedrag van 3350 EUR wordt verdeeld over de 2 meisjes. Met wat extra middelen en eigen zakgeld zal Maaike er wellicht in slagen om het weeshuis te voorzien van een waterput. Natalie zal met de ingewonnen gelden kine-en ergomateriaal kunnen aankopen voor het revalidatiecentrum. 
Wilt u de meisjes volgen dan kunt u dit :
1.    Volg Maaike : www.bloggen.be/maaikehelptGhana
2.    Volg Natalie: http://nataliesneppe.wordpress.com/ 
U kunt nog steeds storten op de rekening

Never Give up-  IBAN BE 93 0635 4828 6067 of een steunkaart aankopen bij Natalie Sneppe 0474 741394 of via e-mailnataliesneppe@hotmail.com.