29.8.13

Modeshow Eleffant golfkledij op zondag 1 september

Op zondag 1 september vormt Nikkis-World het toneel voor een gratis modeshow van Eleffant Golf. De modeshow start om 15.30 uur. U kunt er de collectie bewonderen met zijn alom gekende pofbroeken en bijpassende stukken. Ook kunt u er genieten van een ‘high tea’ zodat u de modeshow nog meer in stijl kunt bijwonen. 

Golf is voor velen een passie en een levensstijl. Een van de pijlers die golf maakt tot de sport die ze vandaag is, bestaat uit traditie. Toch slaagt golf erin om zich op technologisch en commercieel vlak telkens opnieuw uit te vinden. Eleffant Golf combineert het beste van die twee werelden. Sinds 2012 ontwikkelt Eleffant Golf een kledinglijn die de stijlelementen van de jaren ’20 en ’30 combineert met hedendaags comfort. 

Typisch voor de Eleffant collectie zijn de alomgekende ‘Plus Fours’, de pofbroeken. De collectie wordt aangevuld met bijpassende sokken, polo’s en pulls. De outfits kunnen op een extravagante manier gedragen worden, net zoals een weloverwogen kleurencombinatie ook de soberheid kan benadrukken. Meer informatie: www.eleffantgolf.com