19.7.13

KOOZA opende officieel in Knokke-HEIST

Bijna 2600 enthousiaste mensen, waaronder veel prominenten en BV’s, hebben donderdagavond op het Duinenwater evenemententerrein in de badstad de première meegemaakt van de KOOZA show van Cirque du Soleil. Het feit dat bij de begroeting dit keer “Welkom in Knokke-Heist” uit de luidsprekers klonk werd op bijzonder luid applaus onthaald. Bij de try-out op woensdag was men -Heist namelijk vergeten. Een email vanwege de gemeente en wat bereidwillig kunst en vliegwerk vanwege Kooza en het euvel was verholpen. 

De première van Kooza in Knokke-Heist werd opgedragen aan de acrobate Sarah Guyard, die vorige maand bij de KA show van Cirque du Soleil  in Las Vegas bij een zware val om het leven kwam.

Ook mensen die normaal niet zo weg zijn van circusacts noemden het Kooza vertoon gisteravond onvergetelijk mooi. Dat gold trouwens niet alleen voor de waaghalzerijen op het koord en op het Rad des Doods, maar ook voor de live muziek die alle acts begeleidde. De zang werkte op sommige momenten compleet betoverend.


Na afloop van de vertoning waren dan ook enkel blije gezichten te zien. Geen wonder dat ook de merchandising vlot van de hand ging. 

Praktisch:
Je vindt KOOZA naast het treinstation van Knokke-Heist, Natiënlaan, 8300 Knokke
Tickets vanaf 34 euro, premiumtickets 104,5 euro