17.7.13

Bramble & Rose opent de Sincfala Museumavonden

Het trio Bramble & Rose geeft op donderdag 18 juli in Knokke-Heist het startschot voor de reeks muzikale Museumavonden in Sincfala. Katrien Van Zeir, Kries Roose en Johan Depreitere brengen samen een gevarieerd repertoire van eigen liedjes en covers. Om 18.30 en om 19 uur start telkens een rondleiding met gids in het museum, gevolgd door het optreden om 20 uur. Sincfala blijft open tot 22 uur.

Bramble & Rose
In 2009 bracht Bramble & Rose een eerste cd ‘House of Songs’ uit. De single ‘The Bramble and the Rose’ waren toen geregeld op Radio 2 te horen. Kries componeerde bovendien onder meer voor Clouseau, Get Ready, Marijn De Valck, Jan De Wilde en Raymond van het Groenewoud. Van deze laatste was overigens negen jaar vaste begeleider. Nu begeleidt hij vaak kleinkunst-oervader Jan De wilde. Verder is hij de vaste partner van Johan Depreitere bij Johnny Champ & the Chimps Light. Tot slot begeleidt hij ook voordrachtkunstenares Lieve Blondelle en is hij auteur-componist en (studio)muzikant bij verschillende projecten.

Gevarieerde Museumavonden
De overige drie Museumavonden in Sincfala vinden plaats op 25 juli, 1 augustus en 8 augustus. Daar kunt u genieten van muzikale optredens van respectievelijk Brise l’Ame, Shantykoor Blankenberge en Ambrazar. Ook hier start de rondleiding met gids telkens om 18.30 en 19 uur. Het optreden vindt plaats van 20 tot 22 uur.

Voor de allerkleinsten
De allerkleinsten kunnen op die avonden op eigen houtje aan de slag. Samen met ‘Vlieg’ gaan ze op schattenjacht. Op die manier ontdekken ze het museum op een avontuurlijke, leuke en speelse manier.

Volksspelen

Jong en oud kunnen zich tot slot uitleven in het circuit van volksspelen. Ook kan iedereen tussendoor terecht voor een drankje aan de bar.