17.7.13

Beach party op zandbank voor Knokke-Heist ??

Tijdens de grote finale van de spetterende Lipton Sea Rush, strijden 100 finalisten voor enkele van de laatste duo-tickets voor Tomorrowland. Bovendien organiseert Lipton Ice Tea, als opwarmer voor het ultieme dancefestival, een mega-beach party met Tomorrowland DJ’s Dave Lambert, Steve Montoya en Yves V. Deze party vindt plaats op de zandbank voor de Baai van Heist.

Gemeente houdt oogje in het zeil

De gemeente zal echter een oogje in het zeil houden bij dit evenement. Er was namelijk eerst negatief advies van Milieu en Natuur en de Dienst der Kust. De organisatie heeft onderhandeld met beide diensten, en er is nu positief advies mits het naleven van een aantal voorwaarden. Maar het is niet precies wat de organisatie laat uitschijnen in het hiernavolgende persartikel!! Met de Beach Run gaat het om 100 personen die naar de zandbank lopen (om 18.00 uur) om een fles op te halen, en direct terug. Voor de rest is er muziek tot 20.00 uur, maar niet luid zodat de vogeltjes niet wakker worden in De Baai...

België, festivalland bij uitstek, krijgt uitbreiding. 
België is momenteel het Europese festivalland bij uitstek geworden. Elk jaar rijzen er nieuwe én kwalitatieve initiatieven uit de grond die vaak uitpakken met de grootste artiesten en dus een massa volk lokken. Tussen eind juni en eind October, kan je waarschijnlijk elk weekend wel ergens genieten van de echte Belgische festivalsfeer.Maar is België wel groot genoeg voor al dat festivalgeweld….?  

Niet getreurd, op 20 juli wordt België een stukje groter. Lipton ice tea organiseert namelijk een heuse Beach party op de zandbank niet ver van het Sportstrand van Knokke Heist, een extra stukje land dus. De zandbank bevindt zich voor de Baai van Heist, naast de haven van Zeebrugge. De zandbank komt steeds vaker droog te liggen. De ideale plek dus om te feesten in ware festival stijl met Tomorrowland DJ Yves V . Dj's Dave Lambert en Steve Montoya zorgen voor de opwarming en aflsuiter van deze mega beach party die deze zandbak met zijn bezwerende beats zal omtoveren in een heus party strand!

Lipton Sea Rush
Tegelijk met deze spetterende beach party organiseert Lipton Ice Tea ook de finale van de Lipton Sea Rush, waar de deelnemers duo-tickets kunnen winnen voor Tomorrowland, Belgiës kleurrijkste festival. Na de online voorondes waar in totaal 3000 Tomorrowland fans strijd leverden voor een plaatsje in de finale zullen de 100 finalisten aan het strand van Knokke-Heist aantreden om de ultieme challenge aan te gaan in een poging een duo-ticket te bemachtigen.

80 Finalisten wisten zich te plaatsen voor de finale door in de voorrondes de meeste punten te scoren door de eerste 4 challenges aan te gaan. Deze 80 finalisten zullen nog vergezeld worden door 20 gelukkigen die beantwoorden aan de oproep om naar het evenement af te zakken in een zo geel en origineel mogelijke zomer outfit. Een jury bestaande uit enkele Tomorrowland DJ’s zal de 20 meest gele en originele outfits belonen met een plaatsje aan de startlijn!

Aan het strand van Knokke-Heist zullen er die dag op de vrijgekomen zandbank 100 flesjes aanspoelen, waarvan er 14 een duo-ticket voor Tomorrowland bevatten. In een uiterst spannende sea rush richting de vrijgekomen zandbank, strijden de deelnemers om één van de aangespoelde tickets te bemachtigen.