7.6.13

AGSO verhuurt in nieuw bedrijfsverzamelgebouw loodsen voor starters

In het gloednieuwe bedrijfsverzamelgebouw ‘t Walletje heeft het Autonoom Gemeentebedrijf voor Stadsontwikkeling Knokke-Heist nog twee loodsen te koop en vijf te huur. Er is een korting voorzien voor startende bedrijven. De loodsen worden per 1 september 2013 gebruiksklaar ter beschikking gesteld.

Wie ?
Starters zijn beginnende ondernemingen die niet langer dan 3 jaar ingeschreven zijn in de kruispuntbank voor ondernemingen en in Knokke-Heist gevestigd zijn. Voor vennootschappen moet zowel de administratieve als de exploitatiezetel gelegen zijn in de gemeente. Uiteraard mogen zij nog geen eigenaar zijn van bedrijfspanden. Indien er meer gegadigden dan loodsen zijn zullen de aanvragen gerangschikt worden op basis van de  aard van de activiteit, de   tewerkstelling en de datum van inschrijving in de kruispuntbank.

Kandidaat huurders voor het bedrijfsverzamelgebouw kunnen zich aanmelden bij AGSO Knokke-Heist per brief of email en ontvangen vervolgens een aanvraagformulier dat volledig ingevuld moet terugbezorgd worden vóór 31 juli 2013.


Meer info: AGSO Knokke-Heist, Knokkestraat 22, 8300 Knokke-Heist, agso@knokke-heist.be