24.4.13

Surfers Paradise voetbalteam kan zaterdag kampioen spelen

Dankzij de overwinning tegen koploper AZ ‘77 vorig weekend komt Surfers Paradise aan de leiding in reeks II bedrijfsvoetbal zone Brugge-Oostende.  Het neemt daarmee een stevige optie op de titel met 2 punten voorsprong. Zaterdag aanstaande staat immers de laatste match op de kalender tegen Roest-Roest, en dan nog wel op eigen bodem én voor eigen publiek. Supporters worden dus verwacht aanstaande zaterdag op Stadion Olivier. Aftrap is voorzien om 15h, iedereen welkom, toegang uiteraard gratis. 

Afgelopen zaterdag werd dankzij een stevige partij voetbal met 3-0 afstand genomen van de leider AZ’77. Gert-Jan Desmedt opende op een schitterende wijze de score na een persoonlijke actie en in de tweede helft verschalkte Tom Brakel met een schitterende kop-lobbal de doelman om zo de score te verdubbelen. In de slotseconden maakte Kevin Vandenbergh het helemaal af met een afgemeten afstandsschot in de winkelhaak.

Vorig seizoen won het team ook reeds de Beker van de Brugse Sportraad en de provinciale beker, de titel zou dus de derde prijs betekenen op twee jaar. Bij de stichting in 1995 eindigde het team laatste en kreeg het van sponsor Guido Demey een ludieke rode lantaarn, het is de bedoeling die trofee zaterdag te kunnen weergeven.

Op de foto (Luc De Brabander)
Rechtstaand vlnr: Stefaan Daumerie - Gerrit-Jan Sleutjes - Armin Wintein - Frank Vanleenhove - Dieter Zutterman - Gert-Jan De Smet - Django Hauman - Kristof Rozé - Dennis Vanlandschoot
Zittend vlnr : Kevin Vandenbergh - Kristof Mahieu - Regis Vereeken - Tom Brakel - Mike Demon - Steve De Knock - Vito Van Laeken - Dorian Tsetis