26.4.13

MAKZ stoomt zich klaar voor Strafste finale

Zoals eerder gemeld werd MAKZ Knokke-Heist door MNM uitgeroepen tot ‘Strafste school van West-Vlaanderen’. Op dinsdag 30 april van 9u30 tot 10u30  brengt de MNM-jury een bezoek aan de school. Ze krijgen dan 1 uur de tijd om hen te overtuigen dat ze de Strafste School zijn van gans Vlaanderen. De school moet zorgen voor een spectaculaire  ontvangst, voor een schoollied, voor een school die omgetoverd is in iets anders, voor een goede actie binnen en buiten de school,…  Wie kan en wil helpen, gelieve contact op te nemen met de school op 050/631770 of  via ka.directie@demakz.be. Ze zullen dit weekend en maandag vele handen nodig hebben om alles klaar te krijgen.

De school organiseert meteen ook 2 goede doelacties waarvoor ze heel Knokke-Heist willen oproepen:
- REGISTREER JE ALS NIEUWE BLOEDDONOR op http://bloedinzameling.rodekruis.be/MAKZKNOKKE Dat betekent dat je bij een bloedinzameling wordt uitgenodigd via mail of brief.
- REGISTREER JE ALS ORGAANDONOR bij de Gemeente (Dienst Burgerzaken) met vermelding van DE MAKZ en breng het groene balletje naar de school. Wij zullen dan alle groene balletjes dinsdag in de zuil van de gemeente droppen.