13.12.13

Zaterdag Oxfam cadeaudag in Knokke-Heist

Met een eindejaarsgeschenk van Oxfam maakt u iedereen blij: de ontvanger van uw cadeautje, maar ook kleine producenten in het Zuiden. Van juwelen tot wijnduo’s, van pralines tot speelgoed: tijdens de Oxfam Cadeaudagen vindt u voor ieder wat wils. En voor wie niet kan kiezen, zijn er zoals steeds mooie geschenken pakketten met een selectie uit het brede gamma voedingsproducten van Oxfam. Een pakje van Oxfam-Wereldwinkels, dat betekent bovendien dubbel plezier. U verrast niet alleen uw collega’s, vrienden of familie, ook voor kleinschalige producenten in het Zuiden maakt u het verschil. 
Ook nadat de strik van het pakje is, blijft u dus cadeautjes uitdelen. Kom kiezen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit in CC Scharpoord zaterdag 14 december van 10u-17u
en proef de heerlijke Oxfam wijnen. Cadeautip?
Geef eens een wijnduo cadeau. Een promotieactie is geldig tot 31 december 2013 voor 3 verschillende duo's, uit Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. 
Geef eens een schaap of geit cadeau
Oxfam Pakt Uit is een unieke en originele collectie geschenken om te geven.  Elk cadeau symboliseert een deel van het werk van Oxfam in het Zuiden. Breng tijdens de winter de sfeer in huis met Oxfam kaarsen, volledig gemaakt uit gerecycleerd materiaal of handgemaakt uit palmolie. Voor de allerkleinsten wordt het een vrolijke beestenboel met de Funimals. De eigenzinnig knuffels uit Thailand staan klaar om kinderhartjes te veroveren. Of  start 2014 solidair met wenskaarten van Oxfam Solidariteit. 
Oxfam Wereldwinkel - Kerkstraat 47 - 8301 Knokke-Heist - tel. 050/51 04 51

open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u-12u en van 14u17u30.