12.12.13

Tussen-2-Feestenloop op 26 december

Bent u met de eindejaarsfeesten in zicht op zoek naar een sportieve uitlaatklep waarmee u een antwoord kan bieden op de onvermijdelijke eindejaarscalorieën? De Tussen-2-Feestenloop biedt u de ideale sportieve afsluiter van het jaar om van de kerstkalkoen naar de oudejaarschampagne te hollen. Het sportieve evenement wordt omkaderd door heel wat randanimatie. Zo kan men tussen Dumortierlaan en Driehoeksplein de Drumline Baterista
aan het werk zien en horen terwijl verkleumde lopers zich bevoorraden aan de jeneverbar. In de Lippenslaan ter hoogte van de ijspiste zorgen de Kerstmannen van het Blankenbergse Drum en Showkorps voor opzwepende ambiance. De prijsuitreiking in de sportzaal van Ten Bunderen wordt muzikaal omlijst door King Jazz. 
Men kan kiezen tussen een kinderloop van 1 km (19.00 u), een familieloop van 5 km (19.15 u) of een 10 km loop (20.00 u). Voor deze 6de editie wordt er terug aangeknoopt met een verloren gegane traditie: lopen in de Lippenslaan. Dankzij de steun van de Raad voor Lokale Economie kan er met de Lippenslaan en Dumortierlaan andermaal gelopen worden in 2 van de meest gerenommeerde winkelstraten van de badstad. Start- en aankomst in de Lippenslaan ter hoogte van het A. Verweeplein. 
Inschrijven en alle info via www.tussen2feestenloop.be 

De Tussen 2 Feesten Loop is het afsluitend sportevent van het sportstimuleringsproject Knokke-Heist, een zee van sport 2013.