13.12.13

Yves Segers & DJ Bompa in Ravelingen

Op zaterdag 1 februari 2014 organiseren WTC Roadrunners reeds voor de 5de keerhun carnavalbal "HET FEEST KAN BEGINNEN"! Om deze 5de editie extra luister bij te zetten, werd de Vlaamse schlagerzanger YVES SEGERS (gekend van de popband TOAST) aangetrokken. YVES SEGERS is gekend van hits zoals "Ik Schreeuw Het Van De Daken", "Een Beetje Gay", "In Café De Zwaan",... Daarna komen DJ BOMPA & DE MENS de boel op stelten zetten. DJ BOMPA is gekend van voetestampers en tal van carnavalhits zoals "Feesje Hier, Feesje Daar", "Daar Gaan We Met Z'n Allen", "Nooit Meer Naar Huis",... 
Zoals elk jaar zorgen DJ STRUBBE (gekend van carnavaltent te Heist 't Volkshuis) en DJ D DOUBLE D voor de muzikale ondersteuning. Verwacht u ook opnieuw aan een spetterende lichtshow. Voorverkoop in het clublokaal van WTC Roadrunners Café Tussen Land en Zee en in Café De Albatros, Frituur De Ster, Wesound en Café The Sailor. Nadien gaat het feestje door op de afterparty in Café Albatros. "HET FEEST KAN BEGINNEN" is een uitgelezen kans om op welgeteld 1 maand verwijderd van het grootste carnavalgebeuren van West-Vlaanderen al wat in de sfeer te komen en de typische Heistse carnavalsfeer op te snuiven.
WTC Roadrunners viert in 2014 hun 10-JARIG bestaan. Na 10 jaar is dit een gevestigde waarde geworden in het Kneistse wielergebeuren en mag de club met meer dan 80 actieve leden gerekend worden tot één van de meest actieve wielerclubs van Knokke-Heist en omstreken.