11.12.13

Actie Music For Life wordt afgesloten met “Knokke-Heist’s got talent”

Op zaterdag 21 december gaat in het cultuurcentrum Scharpoord om 20 uur de eerste echte Knokke-Heist’s Got Talent van start, een talentenshow voor jong en oud ten voordele van "Mama's voor kinderen " en spelotheek "De Wip".
Wie wil deelnemen aan de talentenshow kan nog inschrijven tot vandaag woensdag 11 december via het inschrijvingsformulier dat te vinden is op de facebookpagina van Knokke-Heist’s Got Talent. Indien u niet zo vertrouwd bent met dit medium, kunt u ook steeds bellen naar 0479/50.39.81.   Voor meer informatie over jury, te winnen prijzen,… verwijst de MAKZ u eveneens graag door naar deze facebookpagina.
Bent u niet meteen een podiumbeest, maar wilt u toch graag het goede doel steunen en genieten van de spetterende show, dan bent u uiteraard ook steeds welkom!
Aansluitend op deze show volgt het slotmoment van de Music For Life Actie in Knokke-Heist.  De diverse acties die gerealiseerd werden in het kader van Music For Life in Knokke-Heist zullen aandacht krijgen.   De organiserende verenigingen kunnen hun financieel steentje komen bijdragen aan de actie.  Hebt u met uw vereniging of school  balpennen verkocht of een andere actie ondernomen? U bent welkom!  
De prijs van een ticket bedraagt € 8. Houders van een CJP-pass of leerlingenkaart betalen slechts € 5.
Tickets zijn te verkrijgen:
aan het onthaal van cultuurcentrum Scharpoord
telefonisch: 050/630.430
via de website: www.ccknokke-heist.be - klik op rode ster "online tickets"

via de website: www.ccknokke-heist.be – agenda podium 21/12 tickets