22.5.13

Filmgala Club Richelieu Zwin

Club Richelieu Zwin organiseert zijn zesde filmgala in het CC Scharpoord op vrijdag 24 mei om 20 uur gevolgd door een receptie en toegang tot het jaarlijks internationaal fotofestival. Op het programma staat "The best exotic Marigold Hotel". Toegangskaarten zijn beschikbaar aan de ingang van Scharpoord.

De absoluut schitterende film van John Madden "The best exotic Marigold Hotel" ook genaamd "Indian Palace" is een zeer ontspannende komedie over een groep Engelse gepensioneerden die naar India vertrekken waar het leven minder kostelijk is. Zij komen terecht in het Hotel Marigold, een plaats die hun werd aangeprezen voor zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Ondanks de minder luxueuze omgeving dan oorspronkelijk verwacht, zullen de ervaringen die zij gemeenschappelijk beleven hun fundamenteel wijzigen en doen ontdekken dat het leven en zelfs liefde kunnen heropbloeien op latere leeftijd. In de cast niemand minder dan Dame Judi Dench, Tom Wilkinson, en Maggie Smith!

De opbrengst van de avond gaat  integraal naar de sociale werken die de service club steunt en is uitsluitend gericht op kansarme en gehandicapte jeugd met name Beschut Wonen, spelotheek de Wip, De Varens, Het Vlot,  de huiswerkklas, Mama's Voor Kinderen, Zeepreventorium "La Ruche" en l'Accueil