21.5.13

Filmcrew voor kortfilm Benoit De Clerck zoekt medewerkers

Hebt u zich al eens afgevraagd wat er achter de schermen van een film productie gebeurt? Hebt u altijd al wel eens deel willen zijn van een professionele filmproductie?  Stop met afvragen want nu is er kans om mee te helpen aan een professioneel project! In mei start Ciné Cri de Coeur immers in de duinen van Knokke-Heist met de opnames van de kortfilm “1963”, geregisseerd door Benoit De Clerck.  Dit jong creatief productiehuis staat o.a. mee achter de realisatie van de langspeelfilm ‘Allez, Eddy!’. 

Voor de realisatie hiervan zoekt men nog enkele enthousiaste vrijwilligers om het opnameleiding team te vervolledigen op 25, 26 en 28 mei in het Zoute. Ook zoekt de productieleiding nog een nachtwaker voor 27 mei. Wil je graag wat set-ervaring bij en ben je één of meerdere dagen beschikbaar die periode? Stuur een mailtje met je motivatie naar veerle.colle@gmail.com of bel naar 0474 50 51 60.

De job bestaat uit het verzorgen van transport, veiligheid en catering voor de cast en crew. In ruil hiervoor belooft het productiehuis een fantastische ervaring op een filmset waarbij al je vragen beantwoord worden!