21.11.13

Tussen2feestenloop in winkelcentrum Knokke

Nog een dikke maand en het is weer zover, de 6de editie van de Tussen2feestenloop.  Deze ludieke loopwedstrijd is ondertussen al een klassieker onder de evenementen van Knokke Heist geworden, en hoeft al bijna geen voorstelling meer.  Of toch wel?  Voor de 6de editie trekt de Personeelsraad van de Brandweer Knokke Heist namelijk alle registers open en gaat men voor een ongeziene Kerst-avondloop langs de Lippenslaan en Dumortierlaan.
Het concept van de tussen2feestenloop blijft hetzelfde. 
Ook dit jaar is 2de kerstdag, 26 december, de uitgelezen dag om de kerstkilo’tjes eraf te lopen en in form te geraken voor het nieuwe jaar.  Zoals vorige jaren is er een kinderloop (die gratis is) en een familieloop van 5 km en 10 km.  De vele nevenklassementen zorgen zoals altijd voor de ludieke en gezellige toets.  Naast prijzen voor de eerste man en eerste vrouw zijn er ook prijzen voorzien voor eerste brandweerman en –vrouw, best verklede loper, best verklede groep, jongste en oudste deelnemer en voor de winnaar van de vliegende spurt Alle kinderen krijgen een verrassing geschonken door de ijspiste. De eerste 1000 deelnemers krijgen een kerstmuts met lichtjes geschonken door de Blue Buddha  Onder alle aanwezige deelnemers worden bovendien nog 2 waardevolle  uurwerken verloot door juwelier Bossaert
De tussen2feestenloop blijft dus even gezellig als voordien.  Wat verandert er dan juist? 
Het wordt  een sfeervolle avondloop door de winkelstraten van Knokke-Heist(Lippenslaan /Dumortierlaan). Voordien kan men online inschrijven, ook de gratis kinderloop .De daginschrijvingen starten om 17u30 in sporthal ‘Ten Bunderen’ (Straatje naast bloemen Crea).  De gratis Kinderloop start om 19u00, gevolgd door de 5 km om 19u15 en de 10 km om 20u00.  De prijsuitreiking is voorzien rond 21u30 in sporthal ‘Ten Bunderen’ en wordt traditiegetrouw opgevrolijkt door King Jazz.
Niet enkel de uren veranderen, maar ook de Locatie. Men verhuist van Westkapelle naar centrum Knokke(Lippenslaan THV Ijspiste).  De start is voorzien op de, in kerstverlichting gedoopte, Lippenslaan (Hoek Lippenslaan /Van Rysselbergstraat). Vandaar loopt het parcours langs de Dumortierlaan en terug in de Lippenslaan.  De aankomst is voorzien aan de ijspiste.

Praktisch
Voorinschrijven kan op de website www.tussen2feestenloop.be.  Daar vindt u tevens alle praktische informatie.
10 km. 6€ voorinschrijving, 8€ daginschrijving.
5,5 km. 3€ voorinschrijving, 5€ daginschrijving.
1,8 km Kinderloop, GRATIS + verrassingsgeschenk .
De deelnemers  ontvangen bovendien een kerstmuts met lichtjes geschonken door Blue Buddha!