20.11.13

Knokke-Heist’s Got Talent: MAKZ steunt Music For Life met talentenjacht

De MAKZ school pakt op zaterdag 21 december uit met een ware talentenshow voor jong en oud onder de noemer ‘Knokke-Heist’s got talent’. De talentenshow start om 20 uur en vindt plaats in CC Scharpoord. Hiermee draagt de school zijn steentje bij in de gemeentelijke Music For Life-campagne. Alle opbrengsten gaan dan ook naar het project Moeders voor Kinderen en Spelotheek De Wip. Iedereen is welkom! Heeft u een bijzonder talent? Aarzel dan niet en verbluf iedereen!
Wil u graag deelnemen? Schrijf u dan zeker in! Download hier het inschrijvingsformulier. Vul het in en stuur het daarna naar olbren.depaepe@demakz.be. Deelnemen is gratis. Een act duurt maximum 3 minuten. Om u inspiratie te geven, enkele mogelijke acts: dans, zang, muziek, buikspreken, poëzie, doggy dance, goochelen, buikdansen,…
Op woensdag 27 november wordt gekeken hoeveel deelnemers er op dat moment zijn. Bij voldoende inschrijvingen gaat vanaf dan de ticketverkoop van start. Zo niet, dan wordt het evenement afgeblazen. Schrijf u dus zeker tijdig in! Als Knokke-Heist’s Got Talent plaatsvindt, worden de inschrijvingen verlengd tot woensdag 11 december. Dan worden de beste inzendingen geselecteerd voor het spektakel op 21 december.

Een toegangsticket kost 5 euro. Een ‘charity ticket’ kost 15 euro. De ticketverkoop gaat dus van start van zodra er voldoende deelnemers zijn.