20.11.13

Flamboyant doet een beroep op de lokale handelaars in Knokke-Heist

U heeft het ongetwijfeld al vernomen. In december en januari, tijdens de drukke eindejaarperiode, pakt Knokke-Heist uit met een gloednieuwe publiekstrekker. Flamboyant is een uniek en groots openluchtspektakel dat Knokke-Heist, van Het Zoute tot in Heist, in vuur en vlam zal zetten. Meer info vindt u HIER. Ook de handelaars in Knokke-Heist kunnen hun etalage doen oplichten tijdens Flamboyant. Toerisme Knokke-Heist laat prachtige sfeerverlichting aanmaken die kan worden gebruikt in etalages.
Het ontwerp heeft een diameter van 14 cm en een hoogte van 33 cm. Dit is een miniatuurversie van de 3 meter hoge cilinders die zullen worden geplaatst bij het binnenrijden van Knokke en Heist. Binnenin zit een verlichtingselement met spaarlamp, die zowel overdag als ’s avonds een mooi effect geeft. De sfeerverlichting kost € 20 inclusief verlichtingselement én spaarlamp (excl. btw), de meerkosten worden gedragen door de Dienst Toerisme. Bestellingen worden gecoördineerd door de Dienst Toerisme. Gelieve uw bestelling door te geven voor 22 november via het webformulier.

U zal worden verwittigd van zodra de leveringen klaar zijn. U zal die kunnen afhalen op de Dienst Toerisme op het Lichttorenplein, of indien gewenst worden ze bij u afgeleverd.