19.11.13

Gouden huwelijksjubileum Decuyper-Vercaemer

Zopas vierden Pierre Decuyper en Arlette Vercaemer hun 50-jarig huwelijksjubileum in Ter Mude. Ze traden op 16 november 1963 in het huwelijksbootje in Knokke-Heist. Pierre werd geboren in Brugge op 9 februari 1940. Hij komt uit een gezin met 5 kinderen en zijn vader was uitbater van het ‘kiekenwinkeltje’ Le Cocq D’Or in Heist. Pierre bracht zijn jeugd door in Heist en liep school bij de Broeders Xaverianen, eerst in Heist en later in Brugge. Na zijn schoolperiode werkte hij thuis en na zijn legerdienst trouwde hij met Arlette. 
Arlette zag het levenslicht in Herseaux op 13 juni 1940. Ze komt uit een gezin met 2 kinderen. Op de leeftijd van 5 jaar verhuisde Arlette, samen met het gezin, naar Knokke-Heist in de Kustlaan. Haar vader baatte een winkel uit in algemene voeding en deed markten. Arlette bracht haar jeugd door in Knokke en liep er school in de Heilig Hartschool. Na haar schoolperiode werkte ze thuis. Later baatte samen met Pierre de winkel in de Kustlaan uit tot in 2000. 

Pierre en Arlette hebben 1 dochter Sophie. Het paar houdt van reizen. Ze fietsen bij OKRA Westkapelle, waar Pierre kapitein is. Soms fietsen ze ook mee met OKRA Knokke. Het paar danst ook regelmatig met OKRA senioren.