7.8.13

Momenteel 357 inschrijvingen voor Carrefour Strandloop Heist

De tweede Carrefour Strandloop van de zomer vindt plaats in Heist nu vrijdag 9 augustus. Net zoals bij de Carrefour Strandloop Knokke kunt u kiezen tussen 2, 5 of 10 km lopen langs de laagwaterlijn. De voorinschrijvingen zijn nu afgelopen en klokten af op 357 inschrijvingen. Veel mensen beslissen echter op het laatste moment om mee te doen. Zo waren er in Knokke bij de strandloop vorige maand liefst 1.182 deelnemers. Bent u nog niet ingeschreven, maar wenst u toch deel te nemen? Geen probleem, want u kunt zich nog ter plaatse inschrijven tussen 18 en 19.15 uur!

De start- en aankomstlocatie van deze massasportklassieker is gelegen op het strand Heist west ter hoogte van het nieuw sportstrand Heist (voorheen site Zeilclub VVW Heist). De lage inschrijvingsprijs en het zomerse karakter maken van de Carrefour strandloop een echt familiaal sportgebeuren. De organisatoren hopen om het succes van de Carrefour Strandloop Knokke in juli te herhalen en opnieuw  1200 sportieve deelnemers te verwelkomen aan de start in Heist.

De kinderen starten opnieuw als eerste om 18.45 uur en lopen 2 keer 500 meter richting de Parkstraat. Om klokslag 19.30 uur geeft Schepen van Sport Daniël De Vlamynck het startsein voor de overige afstanden. De deelnemers aan de 5 km lopen tot aan het Casino van Knokke en terug. De deelnemers aan de 10 km lopen door tot aan De Wielingen.

De klassieke ingrediënten van de succesformule blijven behouden. De tijdsregistratie (enkel voor 5 en 10 km) gebeurt elektronisch. Elke deelnemer ontvangt aan de aankomst een drankje en een medaille en maakt op basis van het borstnummer 50% kans om een prijs in natura te winnen. Verder zijn er kleedkamers en een vestiaire voorzien. U kunt zich achteraf gratis douchen in sportcentrum Laguna, Krommedijk 32.

Inschrijvingsprijs: 3 euro per persoon (2 euro voor de 2 km)

Meer info: Sportdienst Knokke-Heist E. Verheyestraat 14, T 050 630 480