8.8.13

Jaguar & Marc Lagrange fotoshoot tijdens Nacht van het Zoute

Naar aanleiding van de expositie ‘Diamonds & Pearls’ in Absolute Art Gallery, recreëerde Marc Lagrange de setting een van zijn grootste werken ‘Burning Desire op de Zeedijk in Knokke, inclusief alle onderdelen van de set en 12 modellen. Lagrange liet zich voor zowel deze guerrilla-actie als het initiële werk inspireren op het tijdloze design van de nieuwe Jaguar F-TYPE.

Toevallige passanten, gallerijbezoekers en le beau monde die afgezakt was voor de festiviteiten van de Nacht van het Zoute konden zich vergapen aan het uitzonderlijke tafereel voor de Absolute Art Gallery. Het volledige decor van Marc zijn meesterwerk ‘Burning Desire’ was uitgebeeld op de Zeedijk, inclusief de Italian Racing Red Jaguar F-TYPE die het middelpunt van de set vormt.

De F-TYPE is een iconische auto die aanknoopt bij een sportief erfgoed van meer dan 75 jaar en het DNA in zich draagt van enkele van de mooiste, opwindendste en begeerlijkste auto's ooit. De nieuwe F-TYPE betekent een terugkeer van Jaguar naar de kern van het merk: sportauto's met twee zitplaatsen en wegklapbaar dak, gefocust op prestaties, wendbaarheid en een sterke betrokkenheid van de bestuurder. Intuïtie, passie en beleving staan centraal; kernbegrippen die Lagrange naar voor brengt in ‘Diamonds & Pearls’. De Antwerpse fotograaf is niet de eerste die wordt bekoord door de looks en uitstraling van de Jaguar F-TYPE. Zangeres Lana Del Rey en tweesterrenchef Pascal De Valkeneer gingen hem eerder al voor.


De tentoonstelling ‘Diamonds & Pearls’ in Absolute Art Gallery (Zeedijk 806, Knokke) wordt verlengd tot 1 september 2013.