9.8.13

Laatste week voor succesvolle Kooza in Knokke-Heist

KOOZA, de show van het Canadese gezelschap Cirque du Soleil, begint aan haar laatste week in Knokke-Heist. Door de goede samenwerking tussen de gemeente en Cirque du Soleil loopt volgens de organisatoren alles zeer vlot. Het is het eerste jaar dat het spektakel Europa aandoet, en het is meteen een schot in de roos. Inmiddels bezochten al meer dan 75.000 bezoekers KOOZA in de indrukwekkende Grand Chapiteau, opgesteld naast het station van Knokke. KOOZA loopt nog tot en met zondag 18 augustus waarbij na de voorstelling van 16u definitief een einde komt aan hun verblijf in de badstad. Kooza
verwacht op meer den 80.000 bezoekers af te klokken en is daarmee bijzonder tevreden.
De reacties van het publiek op de productie boordevol hoogtepunten en halsbrekende stunts zijn laaiend enthousiast. Cirque du Soleil keert met KOOZA terug naar zijn roots waarbij acrobaten en clowns de hoofdrol spelen.  De show legt de nadruk op de fysieke inspanningen van menselijke performance in al hun pracht en breekbaarheid, voorzien van een portie verfrissende humor, geworteld in de traditie van de vroegere slapstickfilms. 
Ondertussen werden vandaag ook reeds de klankopnames gemaakt voor de voorstellingen die straks in Rusland op het programma staan. In Moskou loopt de promotiecampagne voor Kooza trouwens al enkele maanden. Het publiek is er nu al wild enthousiast.

Voorstellingen in Knokke-Heist nog tot en met 18 augustus 2013
Je vindt Kooza naast het treinstation van Knokke:
Natiënlaan, 8300 Knokke
Tickets vanaf 34 euro, premiumtickets 104,5 euro