5.8.13

Gratis optreden van Willie Boy in Heist

Op woensdag 7 augustus kunt u vanaf 19.30 uur genieten van indrukwekkende akoestische pop tijdens het gratis concert van Willie Boy in Nikkis-World ter hoogte van het Heldenplein in Heist. Een lege maag hoeft u niet te hebben, want u kan zich er eveneens inschrijven voor een barbecue on the beach in the cottage tent. Kostprijs: 25 euro per persoon.

Als zanger-gitarist is Willie Boy al jarenlang actief in uiteenlopende genres gaande van country, americana, singer-songwriter en kleinkunst over blues tot rock, pop en soul. Hij treedt vaak op als solo-muzikant, maar u kunt hem eveneens terugvinden in diverse bezettingen (als duo, trio of een volledige band van 6 man) Wille Boy zingt zowel in het Nederlands als het Engels en brengt zowel covers als eigen nummers.


In de ‘cottage tent’ kunt u vanaf 19 uur genieten van een uitgebreide barbecue met lekker vlees, een uitgebreid buffet met groentjes, salades en broodjes. Vooraf reserveren is verplicht. Schrijf u in via info@nikkisworld.be of via het gsm-nummer 0497 36 78 16. U kunt zich ook ter plaatse inschrijven.