7.8.13

#knokkeheistgram passeert de 3000 kaap

Het #knokkeheistgram initiatief van de Dienst Toerisme in de badstad doet het prima op Instagram. Toerisme Knokke-Heist nodigt sinds enkele maanden hun bezoekers en inwoners uit om leuke foto’s van hun ervaringen in Knokke-Heist te delen via Instagram met de hashtagvermelding #knokkeheistgram. Deze oproep valt duidelijk niet in dovemansoren. Dagelijks worden er tientallen prachtige foto’s van, en in, Knokke-Heist gepost. Vandaag werd de kaap van 3000  foto’s bereikt. De foto’s geven een mooi beeld van het leven in Knokke-Heist en bevatten echte pareltjes. Ze bevestigen dat de boodschappen die verspreid worden via de jaarcampagne, zoals “flaneren doe je in Knokke-Heist”,  terecht zijn.

Om de kaap van de 3000 beelden te vieren, schenkt Toerisme deze week 8 duotickets weg voor Optima Open, het prestigieuze tennistornooi in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist (van 15 tot 18 augustus). 


Post je foto tussen woensdag 7 augustus en zondag 11 augustus op Instagram met vermelding #knokkeheistgram. De mooiste beelden worden beloond met een duoticket. Tot gauw op #knokkeheistgram.