25.7.13

Marble Sounds en Zornik sluiten Kneistival nu vrijdag

De laatste avond van Kneistival 2013 vindt plaats nu vrijdag 26 juli en wordt opgefleurd door de intimistische set van Marble Sounds en het rockgeweld van Zornik. Vanaf 20 uur kunt u hen aan het werk zijn op het Heldenplein in Heist.

Marble Sounds
Alle kenners zijn wild van het nieuwe Marble Sounds, enkel het grote publiek moet hen nog ontdekken. De intimistische band wordt overladen met positieve kritiek en kreeg een nominatie voor de Mia’s in de categorie beste videoclip. Wie nog geen kennis gemaakt heeft met de groep rond Pieter van Dessel en de helft van Isbells, kan terecht op www.marblesounds.com. Of zak gewoon af naar het Heldenplein!

Zornik

Koen Buyse en Zornik moeten wellicht niet meer voorgesteld worden. Op hun nieuwe album ‘Less > More’ toont de band eens te meer wat ze muzikaal in huis heeft. Frontman Koen Buyse laat er diep in zijn ziel kijken via zijn lyrics. Ontdek een ingetogen en beklijvende kant van Zornik en laat u verrassen door een muzikaal en visueel innemende show vol nieuwe songs en talrijke hits.