24.7.13

Donderdag 25 juli: zomerse muziekcocktail op Kneistival

Op donderdag 25 juli kunt u op het Heldenplein in Heist terecht voor een zomerse muziekcocktail tijdens het pop- en rockfestival Kneistival. Vanaf 20 uur gaat het op een meer rustige toer met Luc De Vos, Sarah Ferri en Spinvis.

Luc De Vos
Zanger Luc De Vos was al meer dan eens te gast op Kneistival met zijn groep Gorki. Iedereen kan hun song Mia meebrullen en het nummer bleef jarenlang de beste Vlaamse song. Dit keer doet hij het op zijn eentje, maar dat laat Luc niet aan zijn hart komen. Voor zijn concert trekt hij alvast een zwembermuda aan en neemt er eerst een frisse duik in de Noordzee.

Sarah Ferri
Opkomend talent Sarah Ferri brengt een heerlijke mix van seventies folk en gipsy jazz swing uit de fifties. Ze is vooral bekend van haar grootste hit ‘On My own’ die meteen een soort handelsmerk werd. Sarah heeft er net een succesvolle tour in Japan op zitten en is nu klaar om ook Heist onder te dompelen in haar unieke muziekmix.

Spinvis
Spinvis staat voor de muzikant Erik de Jong. Hij knutselde zijn eerste hits ineen op zijn zolderkamertje, waar hij zich een terugtrekt als een eenzame schrijver van verhalen op muziek. Onder meer ‘Voor Ik Vergeet’ en ‘Bagagedrager’ zijn daar resultaat van. Hoe gelukkig dat ene kamertje hem ook maakt en hoe hij er ook geniet om creatief te zijn in zijn eigen binnenwereld, toch treedt hij met plezier naar buiten om zijn muziek aan u te laten horen.


Op zondag 21 juli konden hiphoppers genieten van De Kraaien, de Postmen en Gers Pardoel. De fotoreportage kun je HIER bekijken.  Maandag 22 juli waren The Happy en Praga Khan aan zet. Foto’s daarvan zie je HIER