25.7.13

Brise l'Ame gaat voor een nokvol Sincfala

Brise l’Ame gaat op donderdag 25 juli om 20 uur in Knokke-Heist voor anker bij Sincfala en zet er een ‘luisterrijk’ en ‘stemmig’ concert op touw. Wie er bij wil zijn komt best wat vroeger, want blijkbaar willen heel wat Heistse fans deze thuismatch voor geen geld missen. Saskia Maeyaert en Hilde Van Laere brengen een greep uit hun Intiem! repertoire maar vissen ook vrienden-muzikanten op en nodigen hen uit op het podium om samen met hen énige visserliederen en traditionals boven water te halen. En zoals een ‘traditional’ het traditioneel wil, kan u hierbij de zeilen bijzetten.

Brise l’Ame Intiem!
Saskia Maeyaert & Hilde Van Laere
Zang, akoestische en elektrische gitaren, mandoline, accordeons, blues harp, whistles, melodica, percussie en een rist klanken en kleuren

Gevarieerde Museumavonden
De overige twee Museumavonden in Sincfala vinden plaats op 1 augustus en 8 augustus. Daar kunt u genieten van muzikale optredens van respectievelijk Shantykoor Blankenberge en Ambrazar. Ook hier start de rondleiding met gids telkens om 18.30 en 19 uur. Het optreden vindt plaats van 20 tot 22 uur.

Voor de allerkleinsten
De allerkleinsten kunnen op die avonden op eigen houtje aan de slag. Samen met ‘Vlieg’ gaan ze op schattenjacht. Op die manier ontdekken ze het museum op een avontuurlijke, leuke en speelse manier.

Volksspelen
Jong en oud kunnen zich tot slot uitleven in het circuit van volksspelen. Ook kan iedereen tussendoor terecht voor een drankje aan de bar.