23.7.13

Magie van Kooza in etalage in Knokse Kustlaan

Cirque du Soleil brengt de magische wereld van KOOZA tot in het straatbeeld van Knokke-Heist. In etalage van de winkel van het luxe merk “7 For All Mankind” op de prestigieuze Kustlaan, kunnen de badgasten enkele van de mooiste kostuums die de KOOZA show rijk is bewonderen.

Tijdens de voorstelling van KOOZA worden er niet minder dan 175 kostuums en 160 hoeden ingezet. Elkeen van de kostuums en hoeden is met de hand gemaakt en op maat van de artiesten. Ze zijn rijk versierd en tot in de kleinste details afgewerkt. Ze dragen dan ook bij tot de unieke sfeer van KOOZA.

3 van de meest opmerkelijke kostuums zijn nu te bewonderen in de etalage van de 7 For All Mankind winkel in Knokke-Heist.

Het pak van de trapeziste is een elegant vuurrood en geel pak, perfect passend bij de energieke maar toch elegante act die de trapeziste verzorgt tijdens de voorstelling.

Het Red Army pak ofwel het Rode Leger kostuum wordt gedragen door de gymnasten en is bezet met meer dan 200 zilver en goudkleurige flapjes gemaakt uit microvezels.

Pronkstuk is echter het schitterende ‘Crooner’ pak van de Trickster, het hoofdpersonage uit KOOZA. Dit indrukwekkende pak is  één van de 3 kostuums die de Trickster tijdens de voorstelling draagt. Het pak is volledig met de hand gemaakt. Het is bezet met niet minder dan 1.944 echte Swarovski Kristallen. Het masker is dan weer geïnspireerd op de Mexicaanse Dia de Muertos.

De KOOZA etalage is nog tem zaterdag 3 augustus te bewonderen.

Praktisch:
Je vindt KOOZA naast het treinstation van Knokke-Heist, Natiënlaan, 8300 Knokke
Tickets vanaf 34 euro, premiumtickets 104,5 euro

Je leest er meer over bij KOOZA KOMT NAAR KNOKKE-HEIST

Volg KOOZA ook via TWITTER