25.11.13

Martin Heylen: Siberië, heen en terug

Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust organiseert op donderdag 28 november om 19.30 uur in CC Scharpoord een lezing van Martin Heylen. Hij brengt er onder de noemer “Siberië, heen en terug” verslag uit van zijn belevenissen in Siberië. 
Martin Heylen is een Vlaams journalist van bekende televisieprogramma’s zoals Man bijt hond, God en klein Pierke en Terug naar Siberië. Voor Man bijt hond doorkruiste Heylen Vlaanderen, de Verenigde Staten, China en Siberië. Het dagboek van deze laatste reis was zeer populair bij het publiek van Man bijt hond. Als vervolg hierop ging hij terug naar Siberië, maar dit keer tijdens de zomer. In zijn voordracht vertelt hij over het leven in Siberië in de zomer én de winter. Het geheel wordt geïllustreerd met verhalen, anekdotes en fragmenten uit de reis. 
De toegangsprijs bedraagt 25 euro (inclusief verzorgde receptie). Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden of viaannickdebaets@skynet.be. De opbrengst is ten voordele van de sociale werken van Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust.