28.11.13

Kerstgeschenken gemaakt in dagcentrum het Baken

Dagcentrum Het Baken is een dagcentrum voor volwassenen met een mentale beperking, gelegen in de Heistlaan 123 te Knokke-Heist. Gedurende het jaar wordt er in verschillende ateliers gewerkt zodat er tegen de kerstperiode een uitgebreid gamma kerstartikelen geproduceerd worden.  Met handgeschept papier worden kerstkaarten gemaakt, met gietklei worden onder andere  potjes gegoten  die in het kaarsenatelier gevuld worden.  De begeleiding schakelt iedereen in een deel van het productieproces in zodat alle cliënten een zinvolle en op maat gemaakte dagbesteding krijgen. Ook dit jaar mag het resultaat gezien worden : stijlvolle wenskaarten, origineel ingepakte kerstpakketten en een ruim aanbod vanuit het kleiatelier staan garant voor sfeervolle geschenken.
Deze producten van het Baken worden op verschillende momenten te koop aangeboden.
* Op zaterdag 30 november van 9u30 tot 12u30 in Scharpoord
* Op woensdag 11 en 18 december van 14u tot 16u30 in Scharpoord
* Op vrijdag 13 december vanaf 15u30 op het Tijl en Neleplein in Knokke vanaf 15u30. Organisatie van de Keuvelhoekschool.

* Op zaterdag 14 december van 14u tot 18u in het tentendorp aan de Heistlaan 170. Organisatie van de carnavalgroep de Totenpekkers.