4.7.13

Yoga Sessions met Lucie Hoffmann in Knokke-Heist

Bent u op zoek naar een combinatie van inspanning en ontspanning? Dan kan yoga wel eens iets voor u zijn. Deze manier van bewegen bewijst al eeuwenlang dat het een helende werking heeft op lichaam en geest. Lakeside Paradise pakt daarom vanaf 4 juli uit met een yogacursus in samenwerking met Lucie Hoffman. De cursus vindt er plaats op donderdagavond en zondagochtend.

Lucie Hoffmann kwam tijdens haar vele reizen naar het Oosten in contact met een andere levensstijl, waar yoga harmonieus een plaats in vond. De voorbije jaren vond Lucie tijdens de koude wintermaanden in India een tweede thuis. Daar werkt ze samen met haar vriend Jelle mee in het sociaal project SISP. India is de bakermat van de yoga en Lucie kon er dan ook lessen volgen bij leraars die yoga met de paplepel meekregen. In 2011 behaalde ze na een intensieve training in Kollam, Zuid-India, haar internationaal erkende diploma tot yogaleraar. Tijdens haar lessen baseert ze zich voornamelijk op de traditionele Hatha yoga, doorprikt met invloeden van de populaire Sivananda yoga.

De lessen vinden plaats in het watersportcomplex Lakeside Paradise dat er net een gloednieuw clubhuis bij kreeg met alle faciliteiten zoals kleedkamers, toiletten, warme douches, een bar en lounge area met open haard. Zo kunt u na de yogasessie nog even bijpraten met een smoothie in de hand. Bij zomerse temperaturen vinden de lessen plaats op het dakterras met zicht op het meer, bij regenweer kunt u terecht in de polyvalente zaal die dankzij de grote ramen ook een buitengevoel creëert.

U hoeft zeker geen topatleet te zijn om yoga te beoefenen, dus iedereen is welkom. De enige vereisten zijn een gezonde interesse in lichaamsbeweging en de wil om uw hoofd leeg te maken. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 12 personen. U dient dan ook op voorhand te reserveren.

Wat meebrengen?
U mag uw eigen yogamatje meenemen, maar er zijn ook voldoende matjes ter plaatse beschikbaar. Yoga beoefent u op blote voeten en in losse, comfortabele kledij. Neem ook best een handdoek mee.

Prijs: 12 euro per les of 100 euro voor een 10-lessenreeks (geldig voor 3 maanden).

Wanneer?
-       Elke donderdagavond van 20 tot 21.15 uur
-       Elke zondagochtend van 8.30 tot 9.45 uur

Hoe reserveren?

Gelieve steeds op voorhand uw plaats te reserveren en dit ten laatste daags voor de les. Reserveren doe je door een sms te sturen naar 0494/75 64 73 of door een mail te sturen naar lakesideyogalucie@gmail.com.