7.5.13

Politiethriller in Westkapelle

Op zondag 19 mei organiseert Knal! in samenwerking met het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist de derde editie van ‘Het Detectivespel’. Starten kan tussen 13 en 15 uur in sportcentrum Molenhoek in de Herenweg 11 in Westkapelle voor een parcours van ongeveer 4 km langs de verschillende crime-scenes. De opbrengst zal dit jaar volledig geschonken worden aan dagcentrum Het Baken in Heist. De acteurs van het KTKH zijn momenteel volop in voorbereiding om zich in te leven in de rol van verdachte in deze bloedstollende politiethriller. In de compilatievideo van vorig jaar, kun je al een beetje de sfeer opsnuiven hoe alles in zijn werk gaat.  http://youtu.be/GJsT6LYS0nE

Verdacht overlijden van speler VV Westkapelle
De Knokke-Heistse gelegenheidsspeurders roepen deze keer de hulp in om het verdachte overlijden van Andy, een voetbalspeler bij de ploeg van  Westkapelle, te onderzoeken.  ‘Voor het eerst is alles perfect in mijn leven’ had hij nog verkondigd, samen met enkele schokkende en verrassende mededelingen.  Hij laat zijn ploegmaten, ouders, trainer en voorzitter met verstomming slaan.  Welke intrige kostte hem het leven? Wat is er juist gebeurd?  Wie is verantwoordelijk?  Ondervraag de verdachten, onderzoek het bewijsmateriaal en ontmasker de dader! 

Beleef een dag voor het hele  gezin, met dit jaar extra activiteiten voor kinderen tot 12  jaar! Zoals gewoonlijk is er ook veel randanimatie en een zeer uitgebreid prijzenpakket ter waarde van 2000 euro, met als  hoofdprijs een iPad geschonken door PCS Knokke.
Deelname: * volwassenen: 10 euro * Kinderen 3-12 j: 7 euro: versnapering onderweg, drankbonnetje, frietjes met stoofvlees of frikandel en randanimatie inbegrepen.
Inschrijven: http://detectivespel.weebly.com  Voor alle info: Vicky Stuer,  0489 191 491