15.4.13

Zet je kap op in ‘t Verzet

Op zaterdag 27 april trekken ze in Knokke-Heist allemaal hun “hoody” over het hoofd voor een nieuwe editie van Hoodie Night! Hoodie Night (draag-uw-kap-nacht) is ondertussen uitgegroeid tot een bekend partyconcept van de jeugdclub. Vanaf 20u verwelkomt ’t Verzet muzikaal talent uit Knokke-Heist en omstreken die het publiek zullen entertainen met opzwepende Hip Hop Beats, Rap lyrics en Soul. DJ Ballistic, DJ Dime, performer Brihang en DJ SNS maken er gegarandeerd een feestje van.

Tijdens hetzelfde weekend gaat ook het derde Skate Event door van de dienst Jeugdcultuur waarbij de zaal van ’t Vezet wordt omgebouwd tot een heus skatepark. Op zaterdag 27 april is er voor de skaters en bladers voor het eerst ook een avondsessie van 20u tot 24u. De skaters kunnen via een live streaming vanuit het jeugdcafé, in de zaal mee genieten van de muziek.

Glenn Jacobs begon zijn muzikale carrière in 2009 in zijn slaapkamer onder de naam DJ Ballistic. In het begin verdiepte hij zich in het Hip Hop en Reggae genre. Na enkele jaren oefenen onder het nauwziend oog van DJ Dime, begint hij stilaan zijn cleane mixing skills over te brengen op een groter publiek.

Michael De Rudder ook wel bekend als DJ Dime begon in 2002 met het draaien van Hip Hop. Zijn overleden vader liet hem een uitgebreide vinylcollectie na. Die muzikale erfenis deed hem verdiepen in genres als Funk, Soul, Jazz en Disco. In 2008 begon Dime ook met het producen van zijn eigen beats die vandaag worden gebruikt in nummers van Rap formaties De Feesters , Brihang , Ntrek, ...

Komen nummers als “van op zijn strandstoel”, “op die golfbreker” en “met zijn Volle Vorm” je bekend voor? Dan ben jij een van de velen die aanstormend talent Brihang al heeft opgemerkt.  Enige tijd geleden dropte hij zijn eerste EP "AllesOverGeven" die volledig geproduced werd door DJ Dime. Tegenwoordig is Boudy Verleye bezig aan een nieuw project, waarbij hij alle beat producties voor zijn rekening neemt. Bekijk alvast de videoclip van zijn eerste single "Ze zij me" op www.brihang.be.

Als lid van "JtotheC & The Bad Mothas" heb je deze DJ misschien al aan het werk gezien in de AB, de Vooruit of op Polé Polé. DJ SNS speelde in het verleden al in het voorprogramma van zowel Selah Sue als Aloe Blacc. Begin 2013 richtte hij het producersduo "The Essence" op samen met JtotheC. Hun eerste EP zal binnenkort als gratis download aangeboden worden. Dj SNS staat erom gekend om, zowel in zijn beats als in zijn dj-sets, een soulfull en groovy vibe te creëren waarbij je onmogelijk kan blijven stilstaan.

Praktische informatie
·         Jeugdclub ’t Verzet, Duinenwater 45, 8300 Knokke-Heist.
·         Vanaf 20u - Inkom € 3 .
·                                       Email: jeugdclub.tverzet@telenet.be - tel 050 69 13 20