18.4.13

Het Detectivespel in Knokke-Heist

De derde editie van ‘Het Detectivespel’ wordt gehouden in een organisatie van Knal! op zondag 19 mei. De opbrengst zal dit jaar volledig geschonken worden aan dagcentrum Het Baken in Heist. 

De organisatoren van het detectivespel roepen deze keer  hulp in om het verdachte overlijden van Andy, een voetbalspeler bij de ploeg van  Westkapelle, te onderzoeken. ‘Voor het eerst is alles perfect in mijn leven’ had hij gisteren nog verkondigd, samen met enkele schokkende en verrassende mededelingen.  Hij laat zijn ploegmaten, ouders, trainer en voorzitter met verstomming slaan.  Welke intrige kostte hem het leven? Wat is er juist gebeurd?  Wie is verantwoordelijk?  Ondervraag de verdachten, onderzoek het bewijsmateriaal en ontmasker de dader!

Starten kan tussen  13u00 en 15u00 in zaal Molenhoek (Herenweg 11 - 8300 Knokke Heist) voor een parcours  van ongeveer 4 km langs de verschillende  crime-scenes. Beleef een dag voor het hele  gezin, met dit jaar extra activiteiten voor kinderen tot 12  jaar!  Zoals gewoonlijk is er ook veel randanimatie en een zeer uitgebreid prijzenpakket ter waarde van 2000 euro, met als  hoofdprijs een iPad geschonken door PCS  Knokke.
Deelname: * volwassenen: 10 euro * Kinderen 3-12 j: 7 euro   Deelname, versnapering onderweg, drankbonnetje, frietjes met stoofvlees of frikandel en randanimatie inbegrepen.
Inschrijven: op de website http://detectivespel.weebly.com  Info: 0479/342 005