12.9.13

Best Pittig by Markant Knokke-Heist

Markant pakt in Knokke-Heist uit met het gloednieuwe concept “Best Pittig” voor jonge, pittige dames. De officiële kick-off staat gepland op donderdag 26 september om 20 uur met “Best Pittig goes Salsa” in Siësta Gallery. De avond omvat een salsa-initiatie en een gezellige babbel met cocktail.

Best Pittig goes Salsa
De salsa-avond is ‘for ladies only’! Er zijn dus geen mannen van de partij. De avond vindt plaats in Siësta Gallery op de Zeedijk 654. De dresscode omvat ‘Sex and the City goes Salsa en high heels’. De deelnameprijs bedraagt 15 euro.  U kunt tickets in voorverkoop bestellen via kelly@bestpittig.be. De eerste 50 deelnemers krijgen een VIP-behandeling!

Best Pittig?
Het concept ‘Best Pittig’ is een spin-off van Markant voor jongere dames (ongeveer tussen 25 en 45 jaar). Toch zijn vrouwen buiten deze leeftijdscategorie zeker even welkom als zij zich aangesproken voelen door de activiteiten. De doelgroep is dan ook omschreven als jonge dames die zichzelf persoonlijk, professioneel en cultureel willen verrijken. Best Pittig biedt u de kans om op een pittige, ongedwongen en sociale manier leuke en buitengewone activiteiten mee te maken. Het concept omvat een sociocultureel aanbod én een professioneel aanbod onder de noemer Artemis. Lidmaatschap voor het sociocultureel aanbod  bedraagt 39 euro. Voor het professionele én socioculturele aanbod samen bedraagt dit 115 euro.

Meer info?