3.9.13

Belgische Kampioenschappen Kabelbaan op Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Vanaf nu tot eind oktober is er bij Lakeside Paradise elke avond clubavond waarop vanaf 17h tot zonsondergang alle leden kunnen komen wakeboarden aan de prijs van 20 €. (open kabel/all in) Daarnaast is er telkens een aangepast avondmaal en komt er een topper-instructeur tips geven om je niveau wat op te schroeven.
Bedoeling is immers om op zaterdag 14 september deel te nemen aan de “King and Queen of the Lake”, want dan worden de beste wakeboarders en wakeskaters gekroond.
Met die ervaring zijn er dan op zaterdag 21 en zondag 22 september de eerste Belgische Kampioenschappen kabelbaan wakeboarden op Lakeside Paradise.
Vanuit alle hoeken van België komen dat weekend alle topriders naar Knokke-Heist afgezakt voor de felbeheerde titel van Belgisch Kampioen. Er zijn categorieën dames, heren, juniors en masters zowel bij de wakeboarders als bij de waveskaters. Professionele wakeboarders zoals Elke Venken, Axel Tack, Diego Hoet, Maxence Kutshera en Wim Kooi zullen aanwezig zijn om hun plaats te verdedigen. Daarnaast is iedereen ook welkom op zaterdagavond voor het concert van “Ten Foot Overdose”, terwijl er op zondagavond de prijsuitreiking plaatsvindt.

Kalender:
zondag 8 september: Women Session
zaterdag 14 september: Club Kampioenschap King Of The Lake
zondag 15 september: Kids Session
woensdag 18 september: Kids Session extra
zaterdag 21 en zondag 22 september: Belgisch Kampioenschap Cable Wakeboard
zaterdag 19 oktober: Team Battle

Nog te bepalen: UFO fin de saison sessie (unidentified floating objects) en op algemene aanvraag: “50 + only” sessie ! (aanmelden nu reeds mogelijk)


Alle inschrijvingen via info@lakesideparadise.be of 050/606035